Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij doen ons uiterste best om uw Winter Musthaves zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Bij verzendingen binnen Nederland hebben wij maximaal vier werkdagen nodig om de bestelling naar u te verzenden met Post NL. Ons streven is uw bestelde item binnen vijf werkdagen bij u thuis te bezorgen (binnen Nederland).

Mocht een item onverhoopt bij aankomst een defect vertonen, neem dan per e-mail contact met ons op via info@winter-musthaves.nl. Samen met u gaan we dan op zoek naar de best passende oplossing.

Alle genoemde productprijzen op www.winter-musthaves.nl zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten boven een aankoopbedrag van 49 euro voor Nederland en België. Meer informatie hierover vindt u in de Algemene Voorwaarden.Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst, ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking, zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag vergoed worden, exclusief de verzendkosten van zowel de heen- als retourzending.

De retourgezonden items zijn op eigen risico voor de klant. Bij ‘aangetekend verzenden’ moet er door ons worden getekend voor ontvangst. Op deze manier bent u altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.

De terugbetaling zal voldaan worden binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product.

Let op: Je kunt inloggen op winter-musthaves.nl en de retour in je account alvast aanmelden! 
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen